Första veckan med Star

En vecka med Star

Nu har jag och min lilla leopardbebis spenderat över en vecka tillsammans. Han kände sig hemma ganska snabbt men gick runt och skrek lite första gången. Och det är ju helt normalt när man tagits i från sin mamma och sina syskon.

Gosegris och terrorist

Star är både en gosegris och en terrorist. 90% av tiden är han en riktig gosegris som helst vill ligga på mamma. Men 10% tiden är han galen. Han är överallt på en och samma gång. Biter och naffsar (på skoj). Skulle jag besöka psykiatrin nu så skulle de tro att jag börjat med mitt självskadebeteende igen haha.

Nyfiken

Annars är han väldigt nyfiken och vill vara med på allt. Diska, jobba, städa och till och med bada. Vi har inte testat vatten på riktigt än men det är spännande att känna på det och sprätta med tassen. Just bengaler brukar gilla vatten så får kanske investera i en barnpool till sommaren.

Först julen

Snart är det dags för Stars första jul. På onsdag åker vi till Hagfors. Tack och lov finns det ingen julgran inne där. Annars hade den nog legat risigt till. Jag hade en liten på mitt vardagsrum med den blev plundrad. 🤣🐱🌲

Ett svar på ”Första veckan med Star

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen