Julavslutning

Julavslutning

Julavslutning

Slutet på november och början på december innebär julavslutning. Eller snarare julavslutning på julavslutning på julavslutning haha. Inte lätta att vara med i flera föreningar. Förra veckan blev det julbord I Arvika med Autism och Asperger föreningen i Värmland.

Julavslutning

Julbord i juni

I går blev det julavslutning med Hjärnkolls styrelse. Dock blev det ingen julmat den här gången . Vilket är ganska skönt för nästa vecka är det avslutning med ambassadörerna. Det räcker med ett riktigt julbord man äter ändå samma under julen. Eller som i min familj där mamma kan ställa sig och göra julbord i juni haha.

Julavslutning

Börjat kör Viktväktarna igen

Jag tror inte att jag sagt det till er men jag har börjat köra Viktväktarnas program igen. De släppte nytt för några veckor sedan som ät mer individuellt. Sen blir man belönad om man tränar, äter grönsaker och dricker vatten. Blev så nyfiken så jag va tvungen att testa.

Julavslutning

Gillar inte BMI

Jag kommer dock köra själv digitalt och inte går dit och väga mig. Av anledningen att jag aldrig kommer följa deras viktmall och BMI. Jag väger 76 kg nu. Enligt VV är jag överviktig nu. Hos dom var målet 65 kg men hur skulle jag se ut om jag gick ner 10 kg. Jag har storlek XS och S på kläder nu liksom. Sen får man inte glömma att de tio kilona jag gått upp senaste året är muskler. Jag ser fram emot hur jag klarar julen med nya programmet för de känns Som det är enklare nu mot det gamla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen