Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Går i ett… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Går i ett…

Går i ett

Livet går i ett just nu. Jag hinner inte med. Det är väldigt mycket jobb just nu. Under förra veckan föreläste jag på Läkarsekreterare- och undersköterskedagarna på Karlstad CCC. Kul att få dela med sig av sina erfarenheter till vården. Kul att kunna dela med sig till alla men det känns som att jag göra nytta på riktigt om jag kan öka förståelsen och göra att ingen behöver bli behandlad som jag blivit inom vården.

Årets sista föreläsning?

Om inget annat dyker upp i december så har jag haft årets sista föreläsning i dag. Det var digital på Autism och aspergerförbundets rikskonferens. I dag var det en kort föreläsning om min väg ut i arbetslivet. Det är kul att kunna erbjuda föreläsningar med så många olika vinklar.

Så jobbar ett proffs

Jag hade lyckas fått ner min föreläsning som annars är ca 90 minuter till 25 min. Fast egentligen hade jag inte det utan freestylade. Jag hade skrivit ner några punkter sen satte jag klockan på mobilen och hoppas på att jag skulle hinna säga allt. Haha så jobbar ett proffs 😉

Fina komentarer

Uppenbarligen gick det bra för kommentarsfältet blev översvämmat med komentarer. Har skrivit ner några av dem här nedan. Vill du få en riktig egoboozt så borde du bli föreläsare. 😉 Skämt och sida det är kul att få feedback. Det är era komentarer som gör att jag fortsätter göra det jag gör. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *