Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tack Baby! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Baby!

12 år i dag

I dag är det 12 år sedan jag gjorde mitt livs bästa impulsiva beslut, åkte och hämtade hem dig. Tack Bebbs för de bästa 12 åren i mitt liv och för att du lärde mig vad äkta kärlek innebär.❤

Du valde mig

Jag valde inte dig, det var du som valde mig. När dina syskon tramsade bakom en soffa och brottades, så följde du med in i köket för att fika. Nyfiken som du var så skulle vara med där det hände. Jag satte mig på en stol och du hoppade upp och la dig mellan min rygg och stolsryggen och kurrade som en liten maskin. Du ville att jag skulle bli din mamma och jag är så himla tacksam för det. 😻

Jag saknar dig Baby, så det gör ont ❤

1 reaktion på “Tack Baby!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *