Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tack Sollefteå! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Sollefteå!

Magisk utsikt från mitt hotellrum.

Tack Sollefteå

Resan från Sundsvall gick bra. Väl framme vid stationen stod Martin och väntade på mig. Han fick den stora äran att agera lunchsällslap, privat chaufför och livvakt. Är man lika (ö)känd Som mig så är det något man måste ha när man besöker Norrland haha.

Har följt mig i tio år

Martin är nog ett av mina äldsta fans. Han har följt den här bloggen sedan starten för ca 10 år sedan. När jag var i Skellefteå för några år sedan så kom han och lyssnade på mig och vi träffades för första gången. Det blev fjärde gången han hörde min föreläsning i onsdags. Så det var en självklar att luncha och umgås en stund när jag var i hans hemstad.

Bra uppladdning

När det var dags för mig att checka in så körde han upp mig till hotellet. Jag passade på att chilla lite i spat innan jag skulle bli upphämtad igen. Jag har jag har haft sämre uppladdningar inför föreläsningar. Det kan jag lova er. Det var skönt att få chilla och landa lite innan det var dags att kör igen.

Lyckad föreläsning

Föreläsningen blev lyckad. Som att den någonsin blivit misslyckad haha. Det var ca 75 personer i publiken och många ville prata med mig efteråt. Det är kul att få bekräftelse men det är också kul att få möta människor och byta erfarenheter för jag har saknat det under pandemin. Känns magiskt att få stå på en scen igen och få göra det jag älskar.

Fick stanna i spat

På torsdag gick inte mitt flyg förän på eftermiddagen. Men jag skulle checka ut vid 12 men de var så schysta så jag fick använda spat till min skjuts kom vid 15. Tuppen upp till Hotell Hallstaberget ❤ Skönt att få landa än en gång innan det var dags att bege sig mot Värmland. Alla tjatar hel tiden om ”Vila Joanna! Vila Joanna!” Men nu jävlar har jag vilat. 🤣

Kom ända till Hagfors

Det var oklart om jag skulle hinna med flyget från Arlanda. Jag hade ringt flygbolaget så de hade fixat så jag kunde gå direkt från gate till gate och slapp två säkerhetskontroller. Du måste nog springa sa kvinnan jag pratade med. Så jag var förberedd på det. Men väl på Arlanda hade vi landat 10 min för tidigt pga fint väder, så det var aldrig några problem. Jag tror att det var Bebban uppe i himlen som såg till så det blev bra väder så mammsen skulle komma hela vägen hem. 😺❤ Det var trevligt i Norrland men det var skönt att få komma hem och kunna chilla lite.

1 reaktion på “Tack Sollefteå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *