Jag fick livstid

Livstid

Jag skrattar bort det

”Du börjar få magrutor nu.”
Jag skrattar bort det.
”Träningen har verkligen gett resultat.”
Jag skrattar bort det.
”Du måste vara nöjd med din kropp nu.”
Jag skrattar bort det.

Kommer aldrig bli nöjd

Jag kommer aldrig bli nöjd med min kropp. Jag har lärt mig att acceptera den men jag kommer aldrig älska den. Jag försöker ge min kropp så mycket kärlek som jag kan men det är svårt.

Tog i från mig rätten av min egen kropp

Någon tog i från mig rätten av min egen kropp och gjorde något fult av den. Sedan 2014 så kommer den alltid förknippas med ett övergrepp. Min kropp är inte längre bara en kropp den är också en del av ett trauma.

Jag fick livstid

Jag var ett barn. Han var en vuxen.Han fick samhällstjänst istället för två månaders fängelse. För att de tog HÄNSYN till att han förlorade sitt jobb och aldrig mer får jobba med barn. (Ja de står exakt så i domen.)

Jag fick livstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen