Det tog bara tre år

Header

För lat för mitt eget bästa

Jag har varit i behov av att byta header här på bloggen länge. Har haft samma i över tre år. Sen bytte jag för några veckor sedan men det var ju fel hårfärg. Nya pressbilder behövde jag med. Jag skäms när jag skickat flera år gamla bilder bara för att jag är lat.

Header

Ny header

I går när jag var stylad och det var magiskt höstväder ute och solen glittrade i löven så kände jag att det var dags. Så jag tog med mig stativet och gick ut. Japp jag har tagit alla bilder i detta inlägg helt själv. Självutlösaren är min bästa vän haha.

Header

Inte tre år till nästa gång

Jag är nöjd med resultatet men det ska inte ta tre år till nästa gång haha. Jag borde ha en dag varje vecka när jag hoppar ur träningskläderna och fixar mig. För jag känner mig så mycket fräschare då men jag är för lat för att göra det varje dag. Vad tycker ni om den nya headern? Får den godkänt? 🙂

Header

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen