Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fyra månader utan dig! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fyra månader utan dig!

Fyra månader utan dig

Fyra månader utan dig

I dag är det fyra månader sedan jag kliade dig på magen tills du tog dina sista andetag. Fyra månader sedan jag borrade in min näsa i din päls extra länge. För att jag visste att det var sista gången, för alltid. Fyra månader utan dig Bebbs.

Fyra månader utan dig

Saknar dig varje sekund

Jag saknar dig vare sekund, så att det gör ont. Men på något konstigt sätt rullar livet på. Du är ju alltid med mig vart jag än går. (Tatueringen) men i bland undrar jag om du inte är med på andra sätt också. Jag tror inte på andlighet och har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Men varje kväll klockan 22.30 hör jag hur du kommer in i sovrummet. Ja du är ju inte där men jag hör dina tassar mot parketten.

Är jag galen?

Jag vet inte om jag blivit galen. Det kan ju inte vara grannen som för samma oväsen exakt samma tid varje kväll. Sen händer andra underliga saker med. Varje gång jag går på promenaden med Autism och Aspergerförbundet så kommer det en katt. De är helt sjukt vi går i en park och i skogen. Där katter inte går helt random. Men nu har jag mött tre olika katter som kommer fram och stryker sig mot mina ben och ska bli kliad på magen. Precis som du älskade Bebbs. Hur sjukt är inte det? Du håller nog koll på mammsen Bebbs. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *