”JAG SKA BARA”…

Jag ska bara

Jag ska bara…

När Joanna säger ”Jag ska bara fixa en sak på bloggen”… Fyra timmar senare… ”Oj! Jag byggde visst om hela.” Haha så typiskt mig. Tråkiga saker kan jag skjuta framför mig i flera år. Men när något är kul så fastnar jag och glömmer allt annat som jag borde göra. Som att kissa och äta mat. Aspergers syndrom säger dom att det heter. 😉

Ny design

I kväll skulle jag bara fixa en sak men det blev en helt ny design. Jag tänkte att om bloggen är fin så kanske jag får inspiration att blogga mer igen. Haha vi får se om det funkar med det är ju värt ett försök iallafall. Hoppas ni gillar uppfräschningen. Det är lite småfix kvar men det får vi ta en annan dag för ni blir det sängen. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen