Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nybakade bankkort… öhm jag menar kanelbullar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nybakade bankkort… öhm jag menar kanelbullar

Kanelbullens dag

I dag är ingen vanlig dag för det är kanelbullens dag. Viktiga dagar är till för att firas därför ställde jag mig och bakade gluten och laktosfria bullar i fredags.

Bakade bankkort

Dom blev väldigt goda. Jag tycker det är svårt att baka glutenfritt de blir oftast torrt och tråkigt. Men jag hittade receptet på baksidan av Lalilas mjölmix och det var enkelt och gott.

Bara ett problem

Det är bara ett litet problem… Bullarna är inte det enda som gräddades i ugnen. Min bankkort fick sig också en omgång på 250 grader. De har jag dock inte provsmakat än haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *