Marknad, marknad och marknad

Marknad

Marknad, marknad och marknad

Ja som rubriken lyder så har det blivit mycket marknad för Joanna senaste tiden. För några veckor sedan var vi på Torsby marknad. Det var inte så mycket att ha men härligt att komma ut och se människor. Det har ju varit en bristvara senaste året.

Marknad
Marknad

Bondemarknad i Ekshärad

Dock tog inte marknaderna slut där. Mitt jobb går ur på att skriva om det som händer i Hagfors kommun. Så i lördaga blev det bondemarknad i Ekshärad. Vi var även där och gjorde reklam för appen och hade ansiktsmålning. Det var väldigt uppskattat. Tanken var att Josefin skulle måla mig men jag tyckte att hon behövde vila efter sex timmars målande. Så det får bli en annan gång haha.

Loppis på Tallhult

Men där tog inte marknaderna slut för på söndagen blev det loppmarknad på speedwaybanan. Jag tycker det är kul att Marie tänker utanför boxen och anordnar andra evenemnag på arenan. Vem vet i framtiden kanske det blir föreläsning på Tallhult. Vore inte det något? Jag har förlovat mig på arenan så jag borde faktiskt ha en föreläsning där med haha. Ska lägga fram idén så får vi se 😉

Gillar mitt hår

Annars rullar livet på. Jag gillar mitt nya rosa hår. Att lite färg kan göra att man känner sig så fräsch. Jag jobbar förövrigt på solbränna så jag är snygg och fräsch på kommande föreläsningar. Det gäller att ligga på topp haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen