Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Semester i Göteborg och Ullared – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Semester i Göteborg och Ullared

Semester i Göteborg

Semester i Göteborg och Ullared

Eftersom jag jobbar med HagforsAppen så har jag ingen bestämd semester den här sommaren. Jag är min egen chef och lägger jobbet som jag vill. Så det fick bli lite semester i Göteborg och Ullared med mamma och pappa.

Semester i Göteborg

Semester i Göteborg

Badkar med TV

Det blev en natt på Scandic crown som ligger ca 700 meter från Nordstan. Vi fick värsta rummet med egen balkong och TV vid badkaret. Haha drömmen för en badmissbrukare som mig. Borde skaffa det hemma. 😆

Vidare mot Ullared

På fredag förmiddag åkte vi vidare mot Ullared. Vi har hyrt hus av samma kvinna i över 20 år. Vi har alltid fått bo nära men den här gången bodde vi typ 50 meter från Gekås parkering haha.

Två dagar på Gekås

Det blev två dagar på Gekås och jag shoppade för typ 7000 haha. Dock gav mitt bäcken upp men då fick jag biljant idé att köpa ett gravidbälte. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Kan verkligen rekommendera det till er som lever med kronisk bäckensmärta. Blev över 100 000 steg förra veckan så kanske inte så konstigt att jag fick ont.😆 Trots det blev det tre härliga dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *