Balkongfix

Balkongfix

Balkongfix

Jag har en balkong men jag använder den mest för att sola. När jag flyttade in så hade jag ett cafébord där ute men jag slängde ut det för en solsäng. Nu har jag kaserat solsäng nummer två på två år för de blekssönder. Förra veckan brakade jag igenom tyget haha.

Balkongfix

Styra upp

Då kände jag att jag måste styra upp det här. Det är ju synd att jag inte använder balkongen ordentligt. Så det fick bli lite balkongfix. Soffan är från Rusta och sackosäcken hade jag redan.

Balkongfix

Sol och häng

Nu kan jag både sola och hänga här. Behöver bara köpa ett litet bord. Jag har ett någonstans på vinden men jag hittade det inte för jag har alldeles för mycket saker. Så det får bli ett nytt men det får vi fixa nästa vecka. För nu har jag några dagar semester och är påväg till Göteborg och Ullared. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen