Aspiepower Media

6 år med bipolär medicin

6 år med bipolär medicin

6 år med bipolär medicin

I dag firar jag sex år med bipolär medicin. Egentligen blir de fler år för jag åt den några år innan mot psykos. Sen blev jag ”frisk” så de tog bort den. Anledningen att jag blev frisk var ju för att jag hade medicinen som också är för Bipolär sjukdom. Som vi inte visste om att jag hade.

Kom in i ambulans

Så när de tog bort den så blev jag såklart sjuk igen. Men de tog två år innan psykiatrin kom på det och det slutade med att jag kom in i ambulans.

Jag är tacksam

Jag är tacksam för att jag lever i dag och inte har några men av mina nio överdoser. Jag är tacksam för att jag fick tillbaka medicinen och senare även Litium. För det har gett mig livet tillbaka. Jag kommer ALDRIG låta dom ta bort mina mediciner igen, för jag överlever inte då.

Många skämms

Jag möter många med psykisk ohälsa/sjukdom som skämms över sina mediciner och slutar använda dom. Jag kan inte riktigt förstå varför det ska behöva vara så.För hur många med tex diabetes typ, skulle tacka nej till mediciner? Nej dom måste ju ha den för att överleva.

Dödlig sjukdom

Precis som jag behöver min medicin. För Bipolär sjukdom är en dödlig sjukdom. Där ca 15% av dom som har diagnosen avslutar sitt liv .Jag är nöjd med livet jag har i dag och jag vill gärna ha det kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *