Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Midsommar i Hagfors och jag har testat en ny sak… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Midsommar i Hagfors och jag har testat en ny sak…

Midsommar i Hagfors

Midsommar i Hagfors

Det tar som vanligt hundra år mellan mina uppdateringar här. Men just nu kör livet på i hårt tempo. Det blev dock en lugn midsommar i Hagfors. Vi hängde i sommarstugan och det blev en trevlig men lugn midsommar. Som jag skrivit tidigare så tycker jag att alla högtider är överskattade. De är bar stress, höga förväntningar och ångest.

Midsommar i Hagfors
Midsommar i Hagfors

Jag har testat en ny grej

Den här veckan har jag också testat en ny grej. SUP – stand up paddle. Det var jättekul och inte så svårt som det ser ut. De blev dock två dyk haha. Men samtidigt bra att testa att rasa i och ta sig upp igen så man vet hur de känns. Jag testade en som jag lånade av en kompis men är sugen på att köpa en. Mitt problem är dock att jag inte orkar pumpa upp den själv med min trasiga reumatismkropp. Ska se om vi kan hyra en nästa vecka och testa igen men första gången känns det iallafall okej med armbågen.

Det bästa med fotbollen

I dag har jag jobbat, tvättat, städat och träffat mitt boendestöd. Nu tänkte jag åka ut till skogen och ta en promenad innan det är dags att följa Luddes match på datorn. Vet ni vad det bästa är med att Sverige spelar fotboll? Jo att jag kan gå runt i mina teamkläder hela dagarna utan att någon ifrågasätter det haha 🤣

4 reaktioner på “Midsommar i Hagfors och jag har testat en ny sak…

 1. Hej Joanna!

  Om jag får ge förslag på något du kan blogga om (så det kommer uppdateringar oftare), blogga om det här med att vi med diagnos/funktionsnedsättning (i alla fall Aspergers syndrom, vilket jag själv har) har så onödigt svårt att få anställning i den reguljära arbetsmarknaden, p g a att arbetsgivare bryr sig för mycket om sitt företag och för lite om individen till medarbetare, vilket jag personligen upplever. Jag har för mig att du, Joanna, känner likadant för arbetsgivare och våran reguljära arbetsmarknad. Stämmer det?

  I så fall, jag har själv Aspergers syndrom, är arbetslös och söker jobb med anställning, med hjälp av Misa, och det går segt, även om jag tycker det verkar vara ordning på Misa.
  Om du, Joanna, också skulle blogga lite om det här med att vi med diagnos/funktionsnedsättning har så onödigt svårt att få anställning i den reguljära arbetsmarknaden, p g a att arbetsgivare bryr sig för mycket om sitt företag och för lite om individen till medarbetare, så skulle du förmodligen hjälpa till att bidra till ett bättre Sverige för oss med Asperger/diagnos/funktionsnedsättning.

  Vad säger du? 🙂

 2. Några saker jag glömde i förra kommentaren:

  1. Jag menar att arbetsgivare kräver alldeles för mycket av sina medarbetare för att medarbetarna ska bli anställda, istället för att låta medarbetarna (med diagnos) få arbeta på sina egna villkor.

  2. Jag har svårt att tro att jag själv någonsin kommer att få någon (fast) anställning, när jag har Aspergers syndrom och är i behov av att få arbeta på mina egna villkor. Antingen får jag en (fast) anställning om 5-10 år, eller så får jag det aldrig någonsin.

 3. Tips om du verkligen fastnar för sup men hindras av pumpandet är att kolla på en elpump 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *