Dränker sorgen med jobb

Dränker sorgen

Dränker sorgen med jobb

Jag vet att det är en taktik som inte håller i längden. Men just nu har jag dränkt sorgen med jobb. Jag har som sagt börjat på ett nytt jobb och det är mycket så här i början. Förutom det hade jag en föreläsning i fredags.

Dränker sorgen

Födelsedagskalas

Föreläsningen gick så bra så jag blev bokad igrn direkt efteråt. Så om Corona tillåter så blir det en tur till Sollefteå i vinter. Längtar efter att få ha riktiga föreläsningar igen. När jag var klar så åkte jag till Hagfors för att fira mamma som fyllde år.

Dränker sorgen

Intervju på Tallhult

På lördag förmiddag var jag upp till Tallhult för att göra ett reportage. De roliga är att det inte var min idé att börja med att skriva om speedway. Men jag sa inte emot när de sa att jag skulle göra det haha.

Dränker sorgen

Trevlig kväll

På fredag kväll åt jag middag med mina nya vänner på HagforsAppen med god mat och lite vin. Vi har många spännande idéer på G. Det är så kul att se att det rasar in nya följare på både Facebook och Instagram. Appen finns att ladda ner där appar finns. 🙃

Ny bästis

Jag fick också en ny bästa kompis. Vi har mycket gemensamt… Vi gillar att hoppa studsmatta, färgen rosa och unicorns. Haha ❤

Årets första dopp

På söndag tog jag årets första dopp. 18 grader och svinkallt. Kommer nog ta ett tag innan jag badar igen. På söndagen gjorde jag även en interjuv till. Eftersom jag jobbar mest på distans så passar jag på att göra de interjuver jag kan när jag väl är i Hagfors.

Firar friheten

Kom hem till Karlstad i måndags och sedan dess har det blivit mer jobb. Men ni kan vara lugna. Jag räknar varenda timma för att inte gå över 50%. 😉 I tisdags firade jag och min kontaktperson att de ändrat restriktionerna. Äntligen har vi fått friheten att äta ut och besöka gym.

Stolt över mig själv

I onsdags kom jag iväg till gymmet. Jag är stolt över mig själv för har noll sug på att träna och det är pissvarmt ute. Men ett pass i veckan är bättre än inget. Vi får se om jag hinner med något mer för i dag väntar möte på banken och i kväll blir det studentfest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen