Baby Vardag

Livet måste fortsätta

Livet måste fortsätta

En sak jag har lärt mig av allt jag varit med om i livet är att hur dåligt man än mår. Så är det bästa att försöka köra på så gott det går. Därför började jag första dagen utan Bebbsan med att gå till gymmet.

Ställde in

Jag ställde in alla möten jag hade under onsdagen. Gym och promenad räckte. Men I torsdags var jag i gång igen. Möte, vaccination nummer två och besök hos sjukgymnasten stod på schemat. Skönt att vara färdig vaccinerad.

Livet måste fortsätta

Kvällarna är värst

Livet måste fortsätta och det rullar på men kvällarna är värst. Jag hör dina små tassar mot parketten. Jag hör hur ditt halsband som slår mot matskålen. Men halsbandet ligger i bokhyllan och du finns inte längre. Jag saknar dig Bebbs 😺💔

Livet måste fortsätta

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Roland Dreckmann
  4 juni, 2021 at 20:33

  Vet allt för väl hur det känns när pälsklingen går över regnbågen. Skickar dig omtanke och tröst. Bästa hälsningar. Roland

 • Reply
  Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....
  7 juni, 2021 at 20:43

  Kram <3

 • Reply
  Päivi Rundgren
  11 juni, 2021 at 23:13

  Styrkekram💗🙏🏼

Leave a Reply