Jag har fått nytt jobb

Jag har fått nytt jobb

Mitt i all sorg händer det också roliga saker. Äntligen kan jag berätta att jag kommer börja jobba 25% som lokaljournalist på nystartade HagforsAppen

En app om allt som rör Hagfors

Det är helt enkelt en app om allt som rör Hagfors. Jag kommer bo kvar i Karlstad och jobba på distans. Jag kommer även driva mitt eget företag på resterande 25%.

Ett jobb för mig

Jag har varit i väg på flera jobbintervjuer senaste tiden. Jag har kännt att jag måste vill ha ett jobb men det är inget som jag varit jättepepp på. Sen ramlade den här jobbet rakt ner på mig och det är verkligen som att det är gjort för just mig.

Kul att få skriva reportage

Det jag älskar med det här jobbet är att jag verkligen får göra allt jag älskar. Äntligen får jag reportage igen och det ska bli så kul. Samtidigt som jag får föreläsa och jobba i sociala medier genom mitt företag.

Ladda ner appen

Jag tycker att ni ska ladda ner HagforsAppen. Den finns där appar finns. Bor du inte i Hagfors så kan du ju roa dig med att läsa mina reportage haha.

Maila mig

Bor du i Hagfors och vet ett evenemang som är på G? En intressant person eller något annat jag borde skriva om? Maila mig på info@joannahalvardsson.se så styr vi upp något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen