Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nytt hår och Babys sista tid – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nytt hår och Babys sista tid

Nytt hår

I måndags blev jag mitt hår. Skönt att fräscha upp det inför våren tänkte jag skriva… Sen kom jag på att det är sommar nu. Haha tiden går alldeles för fort.

Koppar

Rött bleks ju så lätt i solen. Så det fick bli koppar den här gången. Sen har jag varit rödhårig väldigt länge nu för att vara jag.

Sista dagarna med Bebbsan

Annars har jag inte gjort så mycket senaste dagarna. Har försökt spendera så mycket tid som möjligt med Baby.

Gos och mys

Vi har gosat och myst massa men i måndags blev sämre och ju mer tisdagen gick så blev det värre. Så vi fick ta det tråkiga beslutet att det var dags att säga hejdå. Mammas skatt nu slipper du ha ont mer ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *