Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min nya kärlek – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min nya kärlek

Min nya kärlek

Jag har trånat efter honom i över ett och ett halvt år. Men nu är det äntligen vi! Låt mig få presentera min nya kärlek Maci. Han var dyr men jag tror att han är värd sin vikt i guld.

Slog till

Min andra dator bestämde sig för att lägga av i fredags. Nu lever den igen men jag har en föreläsning även denna vecka och jag vågar inte lita på den. Förövrigt har mon dator tappat en tangent för 1,5 år sedan. Så I dag slog jag till på en ny Mac Book Pro.

Belönas med bulle

Jag höll dock på att bryta ihop på Elgiganten. De var två pensionärer framför oss som skulle köpa halva butiken. Men de hade noll koll på något och det fanns bara en säljare på dataavdelningen.

Nära ett sammanbrott

Ett sammanbrott var nära men efter att gått runt i cirklar av rastlös och halvt skjutit ihop på golvet fick vi till slut hjälp. Jag är ändå stolt över mig själv. För två år sedan hade jag gett upp. Sånt måste man fira med bulle!

1 reaktion på “Min nya kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *