Kossan Bebbsan

Kossan Bebbsan

I febuari sa veterinären att du bara hade några månader kvar att leva. Jag tänkte gå ut och skotta bort snön och torka gräset med hårfön. Så du skulle få äta ditt älskade gräs en sista gång. 😺🌱 Men eftersom du är lika envis som din morsa så kämpar du på och snart har du klarat 4 månader. Än är vi inte redo för att ge upp. ❤

Gamla Bebbsan är tillbaka

När vi fick hem dig från veterinären så var du dig inte riktigt liv. Du var rädd och skydd och gick undan. Jag har räknat med att du skulle tappa din personlighet mer och mer med tidens gång. Men på något konstigt sätt så kommer mer mer av den gamla Bebbsan fram.

Vill bli kliad hela dagarna

Du ligger inte under sängen länge. Du myser i ditt kattträd du knappt använt under 12 år. Om du fick bestämma så skulle jag sitta på golvet och klia don mage hela dagarna. Haha. När vi kom till Hagfors gick du direkt ut på altanen och rev på fönsterrutan och sa att du skulle gå ut. Älskade Bebbs jag är så tacksam för all extra tid jag får med dig ❤

Ett svar på ”Kossan Bebbsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen