4 år och 10 månader utan självskadebeteende

4 år och 10 månader utan självskadebeteende

Tiden går fort när man har roligt. Vi kommer närmare och närmare 5 år. Det är en tredjedel av tiden som jag skadade mig själv.

En stor del av mitt liv

Något som var en så stor del av mitt liv. Något jag hade gjort sedan jag var barn. Vad skulle jag vara utan mitt självskadebeteende?

Har aldrig hjälpt

I dag som självskadefri inser jag att det aldrig har hjälp. Bara små korta stunder senn har man bara fått ännu mer ångest. Mitt självskadebeteende är inte en del av mig. Det kommer aldrig bli en del av mig. För jag har hittat strategier för hur jag ska hantera livet på annat sätt.

Tänker på de unga

Jag är ledsen för att det tog 15 år för att förstå det här. Att psykiatrin inte kunde ge mig rätt verktyg från början. Jag tänker på alla barn och unga som tror att de måste ha det här i sitt liv. Dom som ännu inte förstått att livet faktiskt kan bli bli igen bara man vill. Kan jag så kan du. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen