Aspiepower Media

Vad jag gjort sedan sist

Vad jag gjort sedan sist

Det känns som man är begränsad och att det finns något att göra pga Corona. Samtidigt vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med att göra saker för det går i ett haha.

Tidningsintervjuer

Jag har iallafall slagit personligt rekord i att bli interjuvad av media. Hela fem tidningar har interjuvat mig senaste två veckorna. I dag kan ni läsa om mig i Värmland affärer. (Bilaga i alla NWT-koncernens Värmländska tidningar). Det fattas några tidningar på bilden. 🙂 Bebbsan färskade för journalisten så hon också fick vara med på ett hörn. 😺

Årets viktigaste dag

Jag har också hunnit med att fira en av årets viktigaste dagar, chokladbollens dag haha. När jag såg bilden på mig själv så fick jag en aha-upplevelse och insåg vad smal jag. Är det inte sjukt att man inte ser sådant på sig själv? Jag måste bli lite snällare mot mig själv.

Ambassadörsmöte

Vi har också hunnit med årets första fysiska ambassadörsmöte. Vi var utomhus så vi kunde hålla avstånd. De bästa var att det var snabbaste mötet ever så jag han hem för att se årets första speedwaymatch på tv haha.

Taggad

Även Bebbsan har taggat på match. Man måste ställa upp för teamet 😉 Bebbs är förövrigt mer taggad på livet. Hon har lämnat sängen är framme nästan hela tiden nu och vill mysa. Vilket jag verkligen uppskattar då jag vill va med henne så mycket som möjligt nu sista tiden. Dom sa att hon har några månader kvar att leva och är vi uppe i tre månader. Hon är lika envis som sin morsan. När någon säger att saker inte går så ska man visa att allt går.

Nya naglar

Jag har också hunnit med att skaffa nya naglar, gå på styrelsemöte, vara på arbetsintervju och träna massa. På fredag ska jag också ha en föreläsning digitalt. Livet rullar på helt enkelt. 🙂

1 reaktion på “Vad jag gjort sedan sist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *