5 min 5 maj

Mycket på gång

Jag vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering här. Men senaste tiden har jag haft mycket på gång. De är jobb, kontaktpersoner, boendestöd, sjukgymnaster, jobbcoacher och anställningsintervjuer. Tyvär får bloggen stå åt sidan när tiden inte räcker till.

5 minuter 5 maj

I onsdags var det 5 maj och det innebär att det var (H)järnkolls årliga kampanjdag, 5 minuter 5 maj. En dag för att öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Fem minuters samtal behövs för att göra skillnad.

Utställning i Sunne

Några av våra värmländska ambassadörer begav oss till Sunne bibliotek. Där stod vi och hade samtal och delade ut material. Vi har även ställt ut porträtt på våra ambassadörer i bibliotekets skylt fönster.

5 min 5 maj

Finns kvar i någon vecka till

Kunde du inte komma i onsdags så har du fortfarande möjligheten att se utställningen. Då den kommer stå kvar i någon vecka till.

5 min 5 maj

Kul att få komma ut

Det var kul att få komma ut och känna på lite av verklihenheten. Även om vi var tvungna att hålla avstånd och restriktioner. Man får göra det bästa av situationen i dessa tider. 🙂

5 mun 5 maj

3 svar på ”5 min 5 maj

 1. Hej Joanna!

  Jag har en son på 23 år som har Asperger. Han sitter mest hemma vid datorn.
  Man brukar säga att man kan bli bättre om man får rätt stöd och hjälp. Frågan är vad rätt stöd och hjälp innebär.
  Vi har varit runt på habiliteringen, bup, psykiatrin, vårdcentral, LSS ingenstans har vi fått någon vidare hjälp.
  Har du någon ide om vad man kan göra?

  1. Jag vet inte vart ni bor men de finns Samordningsförbundet på flera ställen i Sverige. Googla Finsam där man kan få hjälp att komma ut i arbete och studier 🙃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen