Work work work

Vilodag

Alla dagens planer blev inställda fram till 17. Det var skönt för det har som sagt varit några intensiva veckor. Så det blev en chilldag i sängen med mitt favorit lejon.

Inte så bra på att vila

Jag är dock inte så bra på att vila. ”När det har lugnat ner sig lite så ska jag göra en affisch”, skrev jag till J…. Tre timmar senare sitter Joanna helt plötsligt och gör en affisch. Haha sex timmar vila var nog mycket för mig.

Webbutbildning

Vid 17.00 var det dags för utbildning i Teams. Jag får många föreläsningsförfrågningar nu så det är hög tid att ställa om till digitalt. Fortsätter de så här så har jag snart inte tid att ha ett ”vanligt” jobb. Vilket såklart är kul för de är ju de här jag vill göra. Men jag fortsätter att söka jobb på 25% så får vi se.

Träffa jobbcoach

Jag ska faktiskt träffa jobbcoachen i morgon. Vi får se om man har något spännande på G. Efter mötet ska jag till kuratorn. Sen åker jag och Bebbsan till Hagfors. Det ska bli skönt med helg eller visst ja… Jag gillar ju inte vila 🤣

Ett svar på ”Work work work

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen