Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nästan som i verkligheten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nästan som i verkligheten

Nästan som i verkligheten

I går fick jag testa på att nästan leva i verkligen en stund. Ja iallafall så som min verklighet ska se ut. Jag skulle fotas inför ett reportage och jag låtsas att jag stod på en scen och föreläste. Jag hoppas att det vanliga livet kommer tillbaka snart för jag saknar det.

Intensiva veckor

De senaste veckorna har varit intensiva. Det varit en del jobb med att förbereda digitala föreläsningar. De har varit utbildning i Teams och Zoom. Sen är de årsmötestider så det är extra många styrelsemöten. Men jag försöker ändå få in mina 3-4 gympass i veckan.

Testade nytt pass

I dag testade jag på ett nytt rörelsepass. Det är kul att testa nytt och jag tror att det är bra för kroppen när det smörjer lederna lite. Foten känns bättre nu men istället har jag ont i jumsken. Det ska vara något hela tiden.

Kämpar på

Bebbsan kämpar också på. Hon chillar mest och äter. Vilket hon alltid har gjort. Hon visar inga tecken på att hon tycker det dags att ge upp. I söndags satt hon innanför dörren när jag kom hem. Vilket var länge sedan sist. De tecknen på att hon fortfarande är någorlunda pigg gör mig glad. I lördags somnade hon i min famn. Bästa Bebbsan❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *