Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Än ger vi inte upp – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Än ger vi inte upp

Låg livlös i min famn

I tisdags låg hon nästan livlös i min famn i två timmar.  Fick skaka på henne  då och då för att vara säker på att hon fortfarande levde. 💔

Skönt att hon är hemma

Nu är hon hemma igen. Mycket piggare men vill helst ligga och mysa i sitt lejon och bli kliad på magen. Kurrar så hela huset skakar. Än ger vi inte upp. ❤

Ny favorit

Vi köpte en ny bädd till henne på Dollarstore. Har kollat på den i ett år men va osäker på om hon skulle gilla den. Men jag chansade och tur var ju det för hon älskar den och ligger där 90 % av tiden. Även när jag damsög en meter ifrån henne. Hon verkar känna sig trygg där inne lilla godingen.

1 reaktion på “Än ger vi inte upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *