Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Baby har inte långt kvar att leva – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Baby har inte långt kvar att leva

Baby har inte långt kvar att leva

Dagen vi fruktat men som vi visste skulle komma är här. Vi har fått beskedet att Baby inte har lång tid kvar att leva.

Dom sa att det stod still

Vi fick beskedet att hennes njurar börjat skrympla ihop sig 2019. Vi visste att vi hade en begränsad tid kvar. Men när jag var på koll i oktober så sa de ändå att det stod still.

Gick snabbt

Hon har haft livsglädje och druckit och ätit bra men sen gick det snabbt. Hon har gömt sig under sängen senaste veckan och bara kommit fram för att äta och dricka.

Plocka fram henne

Jag och min kontaktperson plockade fram henne i tisdags och då var hon väldigt påverkad. Jag ringde veterinären och fick en tid på onsdag morgon men på tisdagkväll valde vi att åka in akut.

Vår tid tillsammans är begränsad

Hon har njursvikt och fått stannat kvar två dygn och fått vätska i dropp och har blivit lite piggare. Nu har jag hämtat henne men vår tid tillsammans är begränsad.

Lever bara några månader till

Veterinären säger att hon har max några månader kvar att leva. Så nu ska vi mysa, njuta och ta vara på den sista tiden vi får tillsammans. Hon hälsar tack för alla hälsningar vi fått på sociala medier ❤

1 reaktion på “Baby har inte långt kvar att leva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *