Aspiepower Media

Sol och bad hela dagen


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Sol och bad hela dagen

Hej kompisar! I dag har det blivit en dag full med sol och bad. Vi gick upp vid åtta och åt frukost sen gick vi till poolen. Det var lugnt och skönt innan alla barnfamiljer hade vaknat till liv. Jag gillar barn men inte när 50 stycken skriker samtidigt och en del föräldrar skriker ju tom mer än barnen.

sol och bad hela dagen

Guidad tur

Vid tio gick vi den där guidade turen på området som jag skrev om i går. På den turen hittade vi en pool där det var lite lugnare. Så vi flyttade oss dit. Där stekte jag i solen, lyssnade på ljudbok och drack drinkar. De är ialf inte snåla med spriten på det här stället. Jag är lättpåverkad men blev fan full på en drink:P

Lunch och ett dopp i havet

Efter några timmar stek tog vi en lunchpaus sen blev ett första dopp i havet. Jag gillar egentligen inte hav. Det är grus och sand och äckligt. Men det här havet är helt okej. Det är en vik så det kommer inga vågor. Det var väldigt varmt och här i Kroatien är det stenbotten så man slipper sanden. Dock behöver man badskor för det är massa sjöborrar, säger dom. Har inte sett en enda men med min tur kommer jag säkert trampa på en innan resan är slut:P

Heja på distans

Klockan började närma sig 17, tiden jag brukar gå till Tallhult när det är matchdag. I dag är en hemsk dag, jag missade min nionde hemma match på 28 av mina 30 år i livet. Det borde vara förbjudet att fylla jämt och tvinga med sina barn utomlands mitt i säsongen;) Jag har självklart med mössan så jag kunde heja på distans. Sen filma dom några heat och skicka till mig så jag var i Kroatien och på Tallhult samtidigt. Tur jag hade nog inte överlevt det här annars;)

 

Blev många drinkar i dag

I väntan på middagen så gick vi och tog en drink till. Jag har druckit två drinkar i går och tre i dag. Haha det är nästan så många jag dricker på ett år i vanliga fall. Jag är inget stort fan av alkohol för det påverkar min bipolaritet så mycket. Som att jag nu ligger klart vaken och skriver till er, igen!

Galna katter

När drinken var uppdrucken var det en timma kvar till middag så vi gick in till stan och kollade lite. Jag insåg att katterna i Kroatien är mer galna än i Sverige. Här kör de moped utan körkort och kör till och med över sina vänner. Herregud tur att Baby inte kör moped. Ja inte än i alla fall. Men man vet ju aldrig med henne skulle inte bli förvånad om hon drar i väg på Henriks speedwaycykel nu när hon är i Kumla;)

Fotokurs åt mamma

Innan vi gick mot hotellet för att äta middag så fick mamma fota mig. Det är inte lätt att fota en fotograf för jag gnäller på att hon står för långt borta. Håller kameran på sne och ja jag vet inte allt. Kanske borde jag skicka mamma på en fotokurs. Eller så tar jag bara med stativet nästa gången fixar det själv;)

Gått över en mil

Ja det var dag nummer två i Kroatien. En helt okej dag och jag har gått mer än vad jag gjorde i går. I dag visar stegräknaren 11.05 km. Tur att jag äter massa efterrätter annars hade jag nog tappat 10 kg till innan vi åker hem;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *