Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 4 år och 6 månader – Aspiepower Media
Aspiepower Media

4 år och 6 månader

I dag är det 4 år och sex månader sedan du höll om mig för första gången och sex månader sedan vi förlovade oss. Tack för att du står ut med mig när jag gör kullerbyttor i sängen för jag fått en speedwayhjälm.

Tack för att du står ut med mig när jag är ledsen, fast jag inte vet varför.
Tack för att du står ut med mig när jag håller på med 20 olika saker samtidigt.
Tack för att du står ut med mig när jag håller på att skratta ihjäl mig, men ingen vet varför.
Tack för att du står ut med mig när jag är arg och irreterad.
Tack för att du står ut med att jag är jag.

Jag älskar dig Henrik – Då-Nu- Och för alltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *