Allt syns inte på vågen

Allt syns inte på vågen

Som ni redan vet så har jag en förmåga att hacka upp mig på vad vågen visar. Sedan nyår försöker jag fokusera mer på vad som händer med kroppen.

Vågen står still

Vågen fortsätter att stå still vilket är bra eftersom jag fortsätter att ca 200 kalorier över det jag ska. Det är tur att måttbandet finns när det går trögt så man blir påmind om att det faktiskt händer saker hela tiden.

Minus fem centimeter runt magen

Jag har nu tappat 25 cm runt magen totalt sedan jag var som störst i maj 2008. 25 cm är galet 😁

Resultat på en månad:
Midja: – 2 cm
Lår: – 3 cm
Bröst: 0 cm
Höft: -2 cm
Överarm: 0 cm

Fortsätta att kämpa på

Jag får fortsätta att kämpa på med maten men träningen går iallafall bra. Är inne i ett sjukt bra flow just nu. I går var jag på gymmet redan vid nio tiden på morgonen. Det har aldrig hänt förut haha. Nu kör vi en vecka med mer fokus på mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen