Resultat vecka 59 med Viktväktarna

Resultat vecka 58 med Viktväktarna

Resultat vecka 59 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans vägning. Jag höll på att få en chock när jag klev på vågen och såg att mitt resultat vecka 59 med Viktväktarna blev -1 kg. Jag har ingen aning om hur detta gick till, kanske sockerchockade jag kroppen. För den här veckan har jag nämligen ätit tre donuts, en kanelbulle och två påsar smågodis haha. Detta har hänt även tidigare när jag käkat pizza efter ett lång uppehåll, det är som kroppen får en chock eftersom den är van att få nyttig mat. Nu är det ynka 0,5 kg kvar till målvikten på 65 kg men jag ändrade mig dock i går och målet är att nå 64,6 kg för då får jag -15 kg diplomet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen