Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nu kickar vi igång 2021 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nu kickar vi igång 2021

Nu kickar vi igång 2021

2020 blev nog inte som någon hade tänkt sig men nu kickar vi i gång 2021. Jag hoppas på ett år med mer jobb, mer föreläsningar och kanske lite kärlek 😉

Nya träningsmål

2020 blev året då jag började älska träning och vi fortsätter väl med det. Jag gjorde 110 gympass förra året. Då bör tilläggas att jag började ordentligt i april och att jag vilade en månad i november pga smärtan i höften. Jag satsar på 150 i år, det är väl ändå rimligt? Jag uppe i fyra hitills.

Bra början

2021 har ändå börjat ganska bra. Det har mest bestått av träning, trevligt sällskap och massa mys med Bebbsan. Precis som det ska vara. I dag har jag också fixat nya naglar. Nu blir de en vilohelg med Bebbsan. Jag har umgåtts med människor nonstop i 15 av de senaste 18 dagarna så nu måste vi ladda batterierna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *