Jag gästar Drottninggatan Podcast

Jag gästar Drottninggatan Podcast

För några månader sedan hittade jag en podd som några killar i Karlstad driver. Jag gillar den för de pratar om saker som inte alla pratar om. Visst är det lite trams ibland, som de ofta blir om man låser in fyra män i rum😉 Men de kommer också mycket klokhet och spännande ämnen från dom.

Sökte gäster

Jag såg att de sökte gäster med spännande historier och jag tänkte att jag borde vara med. Dock vågade jag inte skicka i väg ett mail så istället skickade jag i väg grannen med ett visitkort haha. (Han kände dom)

Hittade en tid

De ville ha med mig och efter nästan tre månaders så hittade vi en tid för inspelning. Jag var lite nervös innan för jag har bara poddat en gång förut men grannen var med som stöd. Han skaffade även ny frisyr dagen till ära haha. Jag brukar vara öppen men den här gången är jag lite mer öppen än vanligt och pratar om saker jag aldrig pratat om tidigt. Jag är iallafall nöjda så jag hoppas ni också kommer gilla avsnittet som ni kan lyssna på här🙃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen