Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Trött på mänskligheten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Trött på mänskligheten

Så trött

Jag är så jävla trött på människor som ska informera mig om vad jag borde göra för att bli ”frisk” från min kroniska sjukdom. Att jag tränar för mycket eller att jag borde äta det här. Eller testa det här. ”Det är svårt att ge råd och rön till någon som har så mycket egna kunskaper runt sina sjukdomar. Men det finns alternativ på marknaden”.

Har jag bett om råd?

För de första har jag någonin bett om råd? NEJ! För de andra vet du vad jag testat av det som finns på marknaden? NEJ! Jag fick mina första symtom som 10 åring. Har man ett barn som gråter sig till sömns av smärta under x antal års tid, så testar man allt. Både det vanliga vården erbjuder och alternativa metoder. Mediciner, naturmedicin, TENS, värmebendling, paraffinbad, akupunktur, tejp, laser, sjukgymnastik, ändrad kost…. Ja det är bara en bråkdel av allt vi testat.

Enda som funkar i längden

De enda som funkar i längden är biologiskaläkemedel, kortisonsprutor och träning. Just nu är jag inne i ett dåligt skov vilket är helt normalt när det kommer till min sjukdom. Röntgen visade en förändring i brosket vilket är resultatet av 22 års kronisk sjukdom och det är INTE något jag har tränat mig till.

Kapabel att känna av själv

Jag har FaR- fysiskt aktivitet på recept. Träningen gör att jag mår bättre både psykiskt och fysiskt. Med hjälp av en sjukgymnast har vi hittat träning som passar mig och min kropp. Jag är 32 år och jag är fullt kapabel till att avgöra själv när min kropp behöver vila. Jag behöver ingen hjälp av personer på Instagram som aldrig träffat mig och som inte vet ett skit om min sjukdom. För alla reumatiska sjukdomar är väldigt inviduella. Tack för mig!

1 reaktion på “Trött på mänskligheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *