Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vad hände med viktresan? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad hände med viktresan?

Vad hände med viktresan?

Det var ett tag sedan jag uppdaterade er om min viktresa så det kanske är någon som undrar vad som egentligen hände med den. Inget har hänt men den har bytt fokus lite. Jag såg en bild på mig själv och kände shit jag kan inte gå ner tre kilo till för de blir inget kvar av mig. Jag har storlek XS/S på överkroppen nu och snart är jag inne på barnavdelningen.

Jag har blivit besatt av grillost så gott!

Någon måtta får det vara

Någon måtta får det vara så jag kände att det kanske täcker. Enda anledningen till att jag satte just 65 kg som målvikt var för att de då blir -30 kg. Förra sommaren var jag ju där så nu har jag klarat det så då gör det ju inget om jag lägger mig på 68-69 kg. Så nu är målet att försöka ligga där men bygga muskler. Så nu hoppas vi bara på att höften blir bra så jag kan börja träna ordentligt igen.

Lyxig havregrynsgröt till frukost.

Orimligt

Jag har fortsatt att räkna kalorier, jag gillar det. Jag gillar Viktväktarna med men efter tolv år är det kul att testa något nytt och få ny inspiration. Varför jag inte har uppdaterat er är för att jag tycker att det är orimligt att göra de varje vecka nu när jag ska hålla vikten. Så jag tänker att en gång i månaden är lagom, eller vad tänker ni?

Dubbel nougat ingår också i kostschemat haha 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *