Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att göra ingenting – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att göra ingenting

Jag skäms

Hej! Jag skäms över att jag bara skrivet ett inlägg i veckan. Men jag har verkligen ingen inspiration för bloggen just nu. Jag uppdaterar mer på Instagram så glöm inte att följa mig där. LÄNK! Vardagen rullar på stundvis är det full rullle och stundvis händer ingenting. Förra onsdagen packade jag in grannen i bilen (bokstavligt talat för han sitter i rullstol haha) och åkte till Kristinehamn för att röntga min onda höft.

Effektiv

Jag brukar vara sjukt effektiv men nu har jag nog slagit rekord. Skulle vara där 9.40 men 9.30 kliver jag ut från sjukhuset och är klar hahaha. Den enda som syntes på röntgen var en lite förändring på Brosket. Man gör inget åt det men jag tycker ändå att det är skönt att det syntes något för då har inte jag gjort något fel med min träning.

Göra ingenting

Jag har testat en ny utmaning de senaste dagarna. Kanske den största utmaningen någonsin. Att göra ingenting. Haha det är inte min starka sida. Men jag försökt att hålla mig inomhus de dagar jag kunnat och gått så lite som möjligt. Så denna vecka vecka är jag hittills bara uppe i 12 000 steg på fyra dagar. De är typ vad jag gått varje dag senaste tiden.

Hjälper inte

Tyvärr hjälper inte vilan och höften blir bara värre så jag fick ringa reumatologen i morse. Jag hade sådana jävla tur så i morgon 11.30 har jag fått en akuttid hos MIN läkare. Han kan se om han kan spruta kortison. Jag har bett om fyra kortisonsprutor och en ask morfin haha vi får se hur generösa de är;) Armbågen känns iallafall bättre efter sprutan jag fick för två veckor sedan.

Redigera bilder

I dag är det en lugn dag men jag ska snart gå ner och tvätta och försöka få bort mitt berg med tvätt. Sen ska jag sätta mig och fortsätta redigera dansbilder. De är ett roligt jobb som tar lite tid för har tre tusen bilder som ska ner till tvåhundra bilder. Men det går sakta men säkert framåt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *