Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En vecka i mitt liv – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En vecka i mitt liv

En vecka i mitt liv

Jag ska än en gång be om ursäkt för att jag är sämst på att blogga. Det känns som det inte händer någonting just nu även fast det händer ganska mycket. Så jag tänkte att ni får hänga med i min senaste vecka i bilder. I tisdags tog jag min kontaktperson en promenad i Mariebergsskogen och avslutade med sopplunch på Naturum.

Promenad till sjukhuset

På onsdag tog jag en promenad till sjukhuset. Men jag gick snabbare än förväntat så det blev en promenad till sjukhuset, runt sjukhuset och sen hem igen haha. Alla steg räknas sägs det ju.

Årlig kontroll

Det var dags för den årliga kontrollen hos reumatologen men det blev en 1,5 års kontroll. Det blev en kortisonspruta i armbågen och ren remiss till röntgen för höften. Han tyckte: ”Du är stenhård så det är lika bra att vi röntgar så du inte går runt och är trasig för tredje gången” haha.

Ny frisyr

På torsdag var det äntligen dags att kapa av lite hår. Jag håller fortfarande på och sparar så tro inte att jag gett upp. Men vi har valt att göra det på de snyggaste sättet. Nästa gång ska vi börja spara ner över öronen. Lite skillnad blev de ju iallafall haha.

Besök

Senare på torsdagen kom mamma på besök och skulle stanna några dagar för att hjälpa mig att städa lite. Vilket passade utmärkt eftersom jag var smått handikappad efter kortsionsprutan.  De blev Thailmat till lunch Mums!

1000 kronor på utseendet

Under torsdagen fixade jag också naglarna. De betyder att jag la över tusen kronor på mitt utseende på mindre än ett dygn. Haha de är ganska sjukt med tanke på att jag är typ den sista som tänker på just utseendet.

Städ och fix

På fredag blev det mer städ och fix. Vi har gjort om i garderober och skåp och flyttat om så det ska bli mer praktiskt. Så nu börjar de här hemmet likna ett hem igen.

Föreläsning i Eda

På lördag åkte jag och min privatchaufför (läs) mamma till Charlottenberg för jag skulle föreläsa i Eda kyrka för konfirmander och föräldrar. Det är skönt att ändå få några föreläsningar i år.

Bra betyg

Jag tycker att det är svårt att föreläsa för ungdommar för de reagerar inte riktigt som vuxna. Min föreläsning innehåller väldigt mycket humor och jag vet när vuxna brukar skratta men de gör inte ungdomarna. Stundvis undrade jag om de tänkte att jag bara var en tråkig tant. Men de satt som små ljus och lyssna så jag tror att det är ett bra betyg.

Spadag

På söndag blev det en spadag. Mamma fick ett presentkort av mig till relaxen på badhuset i julklapp, så vi passade på att använda det. Jag är mest chockad över att jag överlevde tre timmar utan mobilen. Kanske borde gå på spa oftare haha.

Promenad

Mamma åkte hem och det blev en lugn kväll för mig. I dag har jag träffat min kontaktperson. Pga rådande omständigheter så vill inte Karlstad kommun att man besöker gym eller köpcentrum så det fick bli en promenad på 5km. I kväll har jag varit i väg på styrelsemöte med (H)järnkoll och blir det chill innan det är dags att ta kvällen. Klockan 8.15 i morgon rullar bilen mot Kristinehamn och höftröngten.

1 reaktion på “En vecka i mitt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *