Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vecka 1 med kostschema – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vecka 1 med kostschema

Vecka 1 med kostschema

Som jag tidigare skrivit så satte vi in mig på Kost-onlie hos Åsa, fyra veckors kostschema. Det har gått bra det känns som jag skärper mig mer när jag har en tydlig plan och någon som håller koll på mig. Jag åt EXAKT ALLT som planerat, varenda liten nöt och det gav resultat. Vågen visar -2,3 kg på en vecka! Det är galet! Men ett bra bevis på hur Joanna Halvardsson är när hon bestämt sig för något. Åsa säger att hon inte haft något som legat så exakt på energiintaget som måGAL

De trodde ni inte va? Att våfflor stod med på kostschema:)

Ny våg

Jag satt i går och funderade över vad jag ska belöna mig själv med när jag klarat fyra veckor. Först tänkte jag nya träningskläder men jag har ju redan träningskläder för 20 personer så det kändes inte så kul haha. Så jag tänkte om! De blir ingen belöningspresent för det fick bli en kämpa på present istället. Jag har länge funderat på att köpa en ny våg som väger muskler, fett, vätska, benmassa mm. Nu får jag ju väga mer på Åsas våg så väldigt mer avancerad men de är ändå kul att ha lite koll hemma, så det fick bli en. Nu kör vi en vecka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *