Fyra veckor med kostschema börjar nu

kostschema

Fyra veckor med kostschema börjar nu

Jag har tidigare berättat om hur frustrerad jag är kring min viktresa och att jag inte orkar hålla maten mer än vecka.  Jag har tappat motivationen och hamnat på en platå som jag inte tar mig ner ifrån. Jag tror att det har mycket att göra med att det inte varit några fysiska möten hos Viktväktarna på flera månader pga Corona. Webbmötena har inte varit min grej och jag saknar min gamla kloka coach Ankie. Hon som alltid var så positiv och peppade och aldrig dömde.

Gillar inte ändringar

När hon slutade så ändrade jag mitt abonnemang till bara online. Något jag tjänar några kronor i månaden på och behövs en i sjukpenionärs plånbok. Nu har jag hört att de ska öppna upp mötena i Karlstad igen men med en ny coach men jag gillar inte förändringar. De här bli minst coach nummer sex på tolv år för mig.

Måste testa något nytt

Jag älskar Viktväktarnas upplägg men just nu känner jag att jag behöver något nytt. Därför kommer jag undra kommande fyra veckor gå på kostschema hos min gamla chef Åsa på Karlstads träningspraktik. Jag vill klarlägga redan från början att detta inte är ett samarbete utan jag betalar själv för denna tjänst. Men eftersom ni varit med på hela min viktresa hittills så ska ni få bli med nu också även om den tar en lite annan väg för stunden.

Spännande och intressant

Det här ska bli så spännande och intressant och förhoppningsvis kan jag kanske få lite mer inspiration. Jag har en förhoppning om att få bättre koll på vad jag får i mig och en bättre bild om jag får i mig allt som jag ska, protein, kolhydrater osv.. Framförallt tror jag att jag kommer skärpa mig när jag vet att någon har koll på mig. Från och med i morgon kör vi fyra veckor med fokus på kost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen