Min viktresa vecka 38

Min viktresa vecka 38

ÅHHHHH!!!! Jag blir så arg på mig själv för att jag inte kan få maten att funka i mer än en vecka. De flippade som sagt helt i helgen. Så kan de bli igen men varför ska jag slänga bort två dagar till bara för att? Jävligt orimligt! Så nu börjar vi om för 758:e gången. Den känns som jag börjar mitt nya liv varje onsdag haha. Nu får de fan va nog! Skärpning Joanna!

Bättre på frukost och mellanmål

Jag försöker bli bättre på att äta frukost och mellanmål för det är jag sämst på. Så efter åtta på kvällen är jag och rycker i kylskåpet en gång i minuten typ. Så i dag har jag tänkt om lite och försöker äta mer mättande saker. De känns som jag inte gör annat än äter men pointsen tar aldrig slut haha. Nu har jag iallafall kommit i gång med träningen igen. De blev ett pass i går och ett i dag. Nu ska vi bara få den förbannade maten att funka också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen