Minska känslomässig sårbarhet

Bebbsan är hängig

Det är måndag och dags att kicka igång en ny vecka. Det känns som tiden bara rusar i väg. För någon månad sedan kändes det som att allt gick så segt men sen hände något och tiden bara försvinner. Det var segt att ta sig upp i morse. Planen var att jag skulle till gymmet efter en veckas upphåll men de blev aldrig av. Bebbsan har kräks och är lite hängig så har varit hemma och passat henne på förmiddagen. Men nu äter hon stickis så det finns hopp haha.

Minska känslomässig sårbarhet

Sen på eftermiddagen var det dags för gruppterapin. I dag pratade vi om att minska känslomässig sårbarhet och självvalidering. Att beskriva utan att bedöma. Att göra saker begripliga för en själv – utan att dömma. Att trösta sig själv. Det är något som jag och Ludde jobbat med i flera år. Jag är världsmästare på att trycker mig själv och vara negativ. Så han har hjälpt mig att självvalidera och göra tankarna mer positiva. När jag berättade att vi gjorde det så sa de att jag hade hittat världens bästa vän men det visste jag ju redan. <3

Minska känslomässig sårbarhet

Lugn helg

Annars har det varit en lugn helg. Jag och Bebbsan har haft besök av Henrik. De blev kebab, chips, godis, rosévin, speedway och serier. Det blev också en tur till Välsviken och Stadium outlet där jag köpte nya skor. Jag går så mycket nu för tiden så jag sliter ut skor som aldrig förr. Snittar 60-100 000 steg i veckan så de är klart att skorna går åt. Borde nästan bli sponsrad av någon skotillverkare haha. I går kom mamma och pappa på besök så helgen avslutades med utemat. Sorry Viktväktarna för den här helgen men nu ska jag köra stenhårt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen