Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En härlig helg i Hagfors – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En härlig helg i Hagfors

En härlig helg i Hagfors

Det blev en härlig helg i Hagfors. Jag passade på att njuta av de sista solstrålarna för de sa att det var det. Dock har ju solen lyst några dagar till. Det blev som vanligt en lugn helg med chill, tv-tittande, god mat och häng vid poolen. Vi fick också besök av Bagheera ifrån Djungelboken som låg i ett träd haha. Som vanligt en bild säger mer än tusen ord…

 

 

 

3 reaktioner på “En härlig helg i Hagfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *