Aspiepower Media

Träffa kärleken på nätet


Detta inlägg är i reklamsamarbete med nätdejtingtips.se


Träffa kärleken på nätet

Träffa kärleken på nätet

I dag tänkte jag att vi skulle snacka lite om nätdejting och om att träffa kärleken på nätet. Jag möter många personer med Aspergers syndrom som vill träffa kärleken men som tycker att det är svårt. Jag tror egentligen att många tycker att kärlek är svårt över lag men det blir såklart lite svårare när man har sociala svårigheter. Därför tycker jag att det är bra att nätdejting finns. Att man har möjligheten att lära känna nya människor både för vänskap och kärlek. Dock finns också nackdelar såklart.

Egen erfarenhet

Jag har träffat nästan alla mina pojkvänner genom nätet, dock inte alla på dejtingsidor. Det senaste året som jag varit singel har jag nog testat varenda dejtingapp som finns. Mest av att jag är intresserad av hur de funkar och vilken sorts människor som använder vilka sidor. Än har jag inte hittat kärleken och jag har nog tappat hoppet om att göra det på en dejtingapp men vem vet;)

Udda människor

Jag tycker det är kul att lära känna nya människor även om jag nödvändigtvis inte behöver träffa alla. Men det finns också många galningar där ute, så det gäller att vara försiktig. Den konstigaste människan jag mött på är nog ändå han som efter fem minuters pratande tyckte att vi skulle skriva ett kontakt om vi blev ihop. I kontrakten skulle de stå att jag skulle suga av honom 3-5 gånger per dag i resten av mitt liv. Jag hoppas att det var ett skämt men tyvärr så tror jag inte att det var det.

Hur gör man?

Dejting är inte enkelt och hur gör man? Då är det tur att det finns sidor som NätdejtingTips.se där hittar du flera tips för vad du bör tänka på och vilken app som passar dig och dina behov bäst. Jag tänkte också dela med mig av några av mina tips här nedan. Dela gärna med dig av dina erfarenheter av nätdejtning i en kommentar här nedan.

Mina tips

Tänk på säkerheten. Dela aldrig med dig av personuppgifter, adress eller telefonnummer.
Lita aldrig på vad hen säger, du vet inte vem som sitter på andra sidan skärmen.
Gå aldrig med på att skicka bilder om du själv inte vill det. Du har ingen aning om vad den andra personen gör med dina bilder.
Träffa där det finns andra människor första gången eller ta med en kompis.

 

1 reaktion på “Träffa kärleken på nätet

  1. Kul inlägg! Fast blä på den där skumma killen med avsugningskontraktet alltså… :/

    Kan du inte skriva ett inlägg om hur du har blivit bemött när du har sökt arbete när du berättat att du har en NPF-diagnos?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *