Sommaravslutning med (H)järnkoll

Sommaravslutning med (H)järnkoll

I onsdags var det dags för den traditionella sommaravslutningen med (H)järnkoll. Pågrund av rådande omständigheter så fick det bli en hålla avstånds picknick i Mariebergsskogen. Vi hade ett fantastisk väder så det kunde inte ha blivit bättre. Dom hade köpt med sallader från KMTI´s cafe. Dom var jättegoda så kan verkligen rekommendera det. Annars har det varit en ganska lugn vecka. Har passat på att sola så mycket som möjligt.

Det krånglar alltid

Just nu sitter jag och försöker få över en video från datorn till mobilen. Men som vanligt ska teknik allt krångla speciellt när man inte har tid. När jag är klar ska jag gå och lämna blodprover innan jag ska gå till gymmet. Sen ska jag packa ihop det sista och åka mot Hagfors där jag ska spendera helgen. Längtar efter min lurvunge!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen