Aspiepower Media

Min viktresa vecka 26

Min viktresa vecka 26

Min viktresa vecka 26

Resultatet för min viktresa vecka 26 var väntat. Midsommar, varmt ute och mensvecka resulterade i +1,5kg. Det är bara att ta nya tag. Sen är det bra att det går lite upp och ner en spikrak viktresa nedåt är inte hälsosamt. Jag tog en paus med träningen förra veckan men nu är jag i gång igen. Hittills är jag uppe i två besök på gymmet där jag bland annat cyklat två mil. 31 242 steg och 30 min hemma med pilatesboll. Nu ska vi bara få ordning på maten igen så blir det nog bra.

Nya naglar

Dagarna rullar på försöker fylla dom med bra saker även om det blir mycket dötid.  Som jag tidigare skrivit så har jag börjat kolla på Rederiet. Men de börjar närma sig de sista säsongerna nu. Frågan är vad jag ska göra sen när det är slut haha. Jag har dockat jobbat lite de senaste dagarna och klippt lite film. Ni hittar frågestunden med Utredningskompaniets psykolog och kurator på min Instagram. Jag har också hunnit med att fixa nya fräscha naglar. Nu ska jag chilla lite och om några timmar är det dags för sommaravslutning med (H)järnkoll.

 

 

 

 

1 reaktion på “Min viktresa vecka 26

  1. Så fina naglar! Och duktig du är på gymet! Jag behöver också träna fysiskt för min ADHD känns lite mindre besvärande då, utlopp för min energi liksom. Det är bra. Men nu är det för varmt så jag mår faktiskt dåligt om jag tränar, så jag promenerar istället i skuggan eller vid havet där det blåser mer. Men nu när det är uppåt trettio grader varmt så sitter jag inne och flämtar, eller åker till stugan eller tillbringar mycket tid vid havet för där det svalkar lite.
    Intressant att du föreläser om psykisk ohälsa, jag har en tanke på att jag kanske skulle göra det, prata om ADHD och utmattning. Jag är ganska trött på både fördomar och okunskap om ADHD. Det vore toppen om jag kunde sprida lite information om det. Få lite mer förståelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *