Förvandla dina foton till Canvastavlor


Detta inlägg är i reklamsamarbete med Bestcanvas.se


Canvastavlor

Fastnar på en dator

Ni som följt mig här ett tag vet att jag har ett stort intresse för fotografering. Det senaste tiden har jag dock varit lite för lat för att orka släpa med mig den stora kameran överallt. Jag har ju alltid en mobil i handen och det är ju så enkelt att bara ta spontana bilder i farten. Nackdelen med mobilen och att vi bara har digitala kameror nu förtiden är att bilderna oftast hamnar på en dator eller extern hårddisk. Så är det iallafall för mig. Jag har hundratusentals bilder på mina hårdiskar men det är inte många som får leva vidare i de verkliga livet. Det är lite synd för det är många fina bilder som borde få den uppmärksamhet som de är värda.

Canvastavlor

Gör canvastavlor enkelt

Det finns dock en smidig lösning på detta problem. På Bestcanvas kan du förvandla dina foton till fina canvastavlor. Du klickar bara in dig på hemsidan och trycker på skapa. Sen väljer du vilken bild har vill använda direkt från mobilen, datorn, plattan eller externa hårdisken. Du kan välja mellan flera olika storlekar och format. På bara några klick så har du skapat din tavla. En perfekt present till någon som fyller år eller bara fint att ha sina egna minnen på väggen.

Canvastavlor

Mer än tavlor

Bestcanvas säljer inte bara tavlor utan du kan sätta dina foton på nästan vad som helst. Handdukar, filtar, kuddar, mattor, muggar eller pussel. Dom säljer även munskydd med foto på. Perfekt så här i Coronatider när man vill vara på den säkra sidan när man går ut eller ska träffa nära och kära. Man kan välja mellan massa coola motiv eller välja en egen bild. Visst vore det väl coolt med ett munskydd med min logga på? Får nog beställa några:) Vet ni vad?  Jo jag har såklart en rabattkod till er. Ange koden JOANNAHALVARDSSON så får ni 10% på hela sortimentet

Canvastavlor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen