Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Min viktresa vecka 20 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 20

Min viktresa vecka 20

Min viktresa vecka 20

Då har ännu en vecka gått, min viktresa vecka 20 har gått helt okej. Eller egentligen väldigt bra! Vågen visade -1,1kg. Det är de 0,9 jag gick upp förra veckan + lite till. Maten har funkat bättre den här veckan då jag inte varit i Hagfors och huset fullt med godis. Jag börjar alla veckor galant men tappar det mot slutet. Ska försöka planera in hela dagar med mellanmål och allt och se om de blir lättare att hålla och skippa spontana saker som slinker nej.

Yoga i Karlskoga

Träningen fortsätter att rulla på galant. I går var till Karlskoga och hälsade på kusin Zandra och Lowe. Var med dom på Ashtangayoga. Det blev första yogan på över tio år för mig. Men jag gillar det och de finns pass på mitt gym som ingår i mitt medlemsak så det är bara att palla sig dit. Dock är det ju det som är mitt största problem pga Aspergern. Att jag hatar att gå till nya platser helt själv. Nu är de ju ingen ny plats för de är ju på gymmet men de fortfarande nya personer och ett nytt rum. Döläskigt!

Gym och lunch

I dag var jag iallafall i väg till gymmet och tränade med min kontaktperson. Testade trappmaskinen för första gången, döläskig den med. Var livrädd för att ramla ner men tack och lov överlevde jag haha. Efter passet avslutade vi med lunch, fick blir en ost och skinksallad. Väl hemma igen drabbades jag av det jag tror är de där jävla njurstensanfallet. Det känns iallafall som att någon hugger knivar under mina revben. Så nu blir det en lugn kväll i soffan.

1 reaktion på “Min viktresa vecka 20

  1. Tycker du är helt fantastisk som kommer i väg på nya och okända saker. Själv satte jag in en fot i det nya gymmet och sen tog det stop 😂
    Ska prova igen till hösten. Nu vill jag bara ut och gå i skogen ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *