3 år och 10 månader

3 år och 10 månader utan självskadebeteende

Tiden bara susar förbi. Det känns som det nyss var januari och vi var i Vietnam men nu är det snart maj. Men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt. I dag firar jag 3 år och 10 månader utan självskadebeteende. Nästa år firar vi fem år. Fem år är en tredjedel av tiden som jag skadade mig själv. Det som var en självklarhet under så många år. Hur sjukt är inte det? Jag har sagt det förut men jag har en plan att fira det här på något sätt med er. Hur får jag återkomma med längre fram men jag har tanke på att ha en stor gratis föreläsning och bjuda in andra föreläsare. En plan jag ska jobba på under året.

En självklarhet

Som ni läser så känns det som en självklarhet att jag kommer klara fem år. För mig finns det inget annat. Har jag gett mig in på något så ger jag alltid 200%. Jag har slösat bort 15 år av mitt liv på något som aldrig har hjälpt. Hur onödigt är inte det? Det gör ont i hjärtat när jag tänker på alla unga tjejer som sitter där ute och skadar sig själv. Dom som precis jag trodde tror att det är enda lösningen. Jag önskar att vården var bättre och alla kunde få hjälp tidigare. Sitter du är ute känner igen dig i de här? Om jag kan- så kan du!

Ett svar på ”3 år och 10 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen