Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Aspiepower Media 4 år! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Aspiepower Media 4 år!

Asoiepower media 4 år
Foto: Samhall

Aspiepower Media 4 år!

Den 18 april 2016 landade ett brev i brevlådan. Aspiepower Media var registrerat som företag. Jag vågade följa drömmen och startade eget. Fast jag bara några år tidigare fick höra att jag aldrig skulle bli något. I dag firar Aspiepower Media 4 år. Under de här fyra åren har jag vunnit tre priser för mitt arbete med att öka öppenheten kring psykisk ohälsa/NPF-diagnoser. Och varit nominerad till två till.

Foto: Samhall

Allt blev bra

Jag önskar att jag kunde prata med Joanna 16 år och berätta för henne att livet kommer bli bra. Att det inte är dåligt att hon precis fått en diagnos utan snarare tvärt om. Att det inte spelar någon roll att hon inte kommer komma in på samma gymnasieprogram som sina kompisar. För kommer komma längre än dom flesta iallafall.

Foto: Samhall

Ingen bryr sig längre

Att det inte spelar någon roll om de retar henne för att hon inte kan säga R. För hon kommer få ta emot ett pris från en prinsessa. Ett pris som hon får för att hon kan prata. Det är ingen som bryr sig om det där R:et längre. För hon har något viktigt att berätta och alla vill lyssna.

Foto: Samhall

Ett levande bevis

Jag är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt utan bara olika svårt. Att en diagnos inte behöver vara ett hinder utan också kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp. Att starta Aspiepower Media är det bästa jag gjort. Nästa år firar vi fem år utan självskadebeteende och fem år som företag. Då blir det fest!

Foto: Samhall

 

8 reaktioner på “Aspiepower Media 4 år!

  1. Grattis Joanna! 😊🎊🎉

    En fråga, den där andra kvinnan med långt svart hår, vit tröja och svart klänning på de två första bilderna i detta inlägg, är det någon kändis? I så fall, vem? 🙂

  2. Grattis till alla framgångar!!
    Så mycket kärlek från Peter Jihde i den bilden på dig och Peter. Han lägger handen på ditt hår. Så kärleksfullt han lägger handen på ditt hår. Brukar man lägga handen på någons hår när man kramar dom. Nej, det brukar man väl inte. Måste tänka efter.. Nej, man lägger väl inte handen på huvudet när man kramar någon. Familjen kanske man gör det på men inte när man kramar någon annan. Man ser allmänt i hans ansikte också, så kärleksfullt det ser ut. Han verkar vara en otroligt fin människa. Det verkar Prinsessan Sofia också vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *